Mijn naam is Christien. Ik woon samen met mijn  heerlijke gezin in Heerde op de Veluwe aan de rand van het bos.

Twintig jaar heb ik gewerkt bij de Politie. Vanuit daar heb ik besloten om de overstap te maken naar de Raad voor de Kinderbescherming om op deze wijze nog meer een bijdrage te kunnen leveren aan de veiligheid van onze kinderen.

Naast mijn reguliere werk is één van mijn grootste hobby’s fotograferen. Ik kan enorm (na)genieten van momenten door het moment terug te zien op een foto. Misschien wel mede door hetgeen ik gezien heb tijdens mijn loopbaan, probeer ik extra te genieten van kleine dingen en van de geluksmomenten in het leven. Maar daarnaast hou ik er ook van om maatschappelijke problematiek fotografisch in beeld te brengen en daar niet mijn hoofd voor in het zand te steken.

In 2015 en 2016 heb ik diverse fotocursussen gevolgd bij Stap Fotografie in Epe bij Liesbeth van Asselt. Hierna werd ik zo enthousiast dat ik in 2017 naar de Fotovakschool gegaan ben om daadwerkelijk mijn diploma als VAKFOTOGRAAF te halen.

Ik hou het meest van het fotograferen van mensen in de breedste zin van het woord. Je kunt bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, portretfotografie (incl personal branding), kinderen, gezinnen, families, waarbij het fotograferen van families in de ‘Davinci stijl’ zoals ‘Het laatste avondmaal’ wel één van mijn favorieten is.

Ik heb een kleine fotostudio aan huis, maar het liefst fotografeer ik op een  locatie waar jij je het meest thuis voelt. Een plek met herinneringen, een plek waar je graag komt of een nieuw te ontdekken plek. Ik zoek graag naar plekken waar zacht licht aanwezig is. Samen bespreken we jouw of jullie wensen en maken we er vooral een gezellige shoot van!! Kijk gerust even op mijn site naar mijn werk en naar de mogelijkheden.