Werkwijze

Het voorgesprek

Van te voren maken we een afspraak, al dan niet telefonisch, om samen door te nemen wat je wensen zijn. Ik kan dan een inschatting maken van de tijd die het in beslag gaat nemen en ook kan ik meteen een inschatting maken van de kosten. Ik werk in principe met vaste prijzen, maar bij speciale wensen valt altijd iets te regelen. Vervolgens plannen we een datum en tijdstip waarop de fotoshoot plaats gaat vinden.

De fotoshoot zelf

Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer één à anderhalf uur, afhankelijk van de wensen. Tijdens de fotoshoot kan er desgewenst gewisseld worden van kleding of locatie. Met familie- of gezinsshoots, maak ik bijvoorbeeld ook graag een fijne wandeling en kijken we samen, al wandelend, naar mooie plekken waar we verschillende foto’s maken op verschillende plekken in verschillende settingen. Je kunt zelf een locatie uit kiezen, maar mocht je je willen laten verrassen, dan weet ik ook genoeg mooie plekjes te vinden. En natuurlijk kunnen we ook ergens binnen foto’s maken of bij mij in de fotostudio.

De nabewerking

Daarna ga ik aan de slag met de nabewerking van de foto’s. Ik probeer meteen de eerste dag al één of twee foto’s door te sturen zodat je vast een kleine impressie hebt. Na ongeveer één à twee weken heb ik alle foto’s nabewerkt en krijg je deze in hoge resolutie via Wetransfer toegestuurd. Je krijgt alle goed gelukte foto’s en je hoeft dus niet nog een keer langs te komen om een selectie te maken en je hoofd te breken over welke foto’s je nu moet kiezen of niet. Heb je de foto’s met spoed nodig? Laat het me van te voren weten, dan vinden we vast een oplossing.

Betaling

Na het doorsturen van de foto’s, ontvang je een factuur per mail. Deze factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Contant betalen of betalen via een ‘Tikkie’ kan natuurlijk ook. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Privacy

De foto’s die ik maak komen nergens terecht waar jij het niet wilt. Mocht ik foto’s willen gebruiken voor bijvoorbeeld mijn portfolio of website dan zal ik altijd jouw uitdrukkelijke toestemming vragen per foto. Ik zal altijd zeer zorgvuldig en discreet te werk gaan met alle beelden die ik ‘schiet’. Zie m.b.t. het verwerken van persoonsgegevens ook de algemene voorwaarden.

Kort samengevat

  • Eén vaste prijs, geen extra kosten voor extra foto’s
  • Alle foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie
  • Ook in de avonden en weekenden beschikbaar, zonder extra kosten
  • Binnen uiterlijk twee weken zijn je foto’s binnen
  • Absolute discretie m.b.t. alle foto’s