Familie

Ik hou vooral van spontane gezellige foto’s. De kwaliteit van de foto moet voor mij perfect zijn, maar niet zo zeer het beeld, want hoe meer ontspannen iedereen is, hoe beter. De foto moet geen ‘statie-portret’ worden wat mij betreft. Lachen, springen, liggen, niets is mij te gek voor een geweldig familie portret.

Wil je een keer wat anders met je familie? Heb je dan al eens nagedacht over een ‘Da Vinci Familie Portret’ à la ‘Het laatste avondmaal’? Deze ‘Da Vinci’ stijl kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Ik zal zelf zorgen voor de styling van de dinertafel en adviseren in de verschillende poses of rollen. Wil je met je familie een bepaald thema of wil je je in een andere omgeving wanen? Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Qua kleding kan ik advies geven hoe het zo mooi mogelijk op elkaar afgestemd kan worden. Te denken valt aan (jeans)blauw met wit, zwart/wit/grijs, maar taupe kleuren (zand, zacht blauw, zacht roze, etc) is ook heel goed te combineren. Drukke prints of felle kleuren kunnen soms afleiden of het oog trekken wanneer je naar een foto kijkt. Maar als dit nu bijvoorbeeld net het lievelingsshirt is van je kind, wat helemaal bij het kind past, dan is het natuurlijk een absolute must het kind dit aan te trekken. En nu iedereen er toch is, is er altijd ruimte om ook eventueel de losse gezinnen op de foto te zetten, of alleen de kinderen met bijvoorbeeld opa en oma. Net hoe jullie het wensen.

TIP: Wil je je broers en/of zussen een cadeau geven? Of juist jullie ouders? Denk dan aan een broers/zussen fotoshoot.

Next Loveshoot